Over All Seasons

Polyvalentie

Als er één ruimte in huis is die uitblinkt in polyvalentie, dan is het wel de tuinkamer. Of ze nu dienst doet als verlengde van de woonkamer, een ontspanningsruimte of een poolhouse, in alle gevallen zorgt de speling van glas en licht voor een niet te evenaren sfeer.

Midden in de natuur

De grote hoeveelheid glas geeft een haast onbeperkt zicht op uw tuin en eventuele wijdere omgeving. U bevindt zich dus letterlijk middenin al die groene pracht, terwijl u toch nog steeds binnen de muren van uw eigen woning zit. 

 

Meer ruimte

Een glazen constructie aan de achterkant van uw woning kan een wereld van verschil betekenen wat betreft licht in uw woning. De aanbouw van een veranda geeft net dat tikkeltje meer uitstraling aan uw woning en bevordert het gevoel van vrijheid. 

 • Vakmanschap

  All Seasons is een gespecialiseerd atelier met een kleine kern van zeer deskundige en gemotiveerde vaklui. Dit modern familiebedrijf met een persoonlijk karakter en een eigen stijl, schaart zich achter éénzelfde doel: een onberispelijk product!

  Wij mogen met trots mededelen dat de naam van het bedrijf “All Seasons” tot buiten de Belgische grenzen sterk gewaardeerd wordt. Een deskundige opbouw en afwerking bij de klant, kan bij All Seasons. Onze bedrijfsdoelstelling is immers… Exclusieve kwaliteit!

  “Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
 • Exclusiviteit

  Voor iedereen die uniek vakmanschap weet te waarderen; Bij “All Seasons” ligt het accent niet op massa, maar op exclusieve en persoonlijke realisaties. Wij zijn van mening dat iedere klant uniek is en op deze wijze ook benaderd zal worden.

  Rudi Coolkens en zijn staf hechten het grootste belang aan een persoonlijke, vertrouwde band met de klant, die ook na de afwerking nog nauw en levendig blijft.

  “Exclusieve en persoonlijke realisaties”
 • Succes

  De opbouw of wedersamenstelling van uw tuinkamer is een zéér belangrijke fase. Met zorg wordt uw wintertuin door de ambachtlui van“All Seasons” stap voor stap opgebouwd. Elke handeling, elke stap… elke koppeling… elke afwerking wordt persoonlijk gecontroleerd door de manager en de hoofdingenieur.

  Duidelijke afspraken, goede voorbereiding en stricte timing staan garant voor succes… De vakmensen die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en deskundig aanwerken van de tuinkamer aan de woning zijn eigen mensen met jarenlange ervaring.

  “All Seasons is een geregistreerd en genomineerd aannemer”
image_nfvc

Garantie

Wij maken deel uit van de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs, afgekort de N.F.V.C. Een tienjarige bouwgarantie staat hier tegenover.