Bouwproces

Vertrouwen

Veranda’s All Seasons realiseert veranda’s volgens een vastgelegd bouwproces. Zo garanderen we de kwaliteit van onze realisaties. Dankzij een duidelijk uitgetekend bouwproces voorkomen we latere onvoorziene kosten. All Seasons leidt u door het ontwerp- en bouwproces heen.

3 fases

Het veranda bouwproces bestaat uit 3 grote fases:

Met All Seasons uw veranda bouwen leidt tot een mooi resultaat! 

Nauwgezet

Het All Seasons team volgt elke fase van het bouwproces op. Onze vakmensen brengen uw verandaproject tot een goed einde. Bekijk het bouwproces van Veranda’s All Seasons op Youtube (video). Bekijk de bovenstaande realisatie in detail, een oranjerie te Schilde.

 • Fase 1: Aanvraag veranda

  Interesse in een veranda? Vervolledig uw brochure aanvraag of neem telefonisch contact op met het All Seasons team. Hij of zij bezorgt u een offerte op maat en een 3D-ontwerp van uw veranda.

  Na ondertekening van het contract dient de bouwaanvraag te worden ingediend. Dan start het All Seasons team met de opmeting en het uittekenen van de plannen.

  Hierna bestelt Veranda’s All Seasons het nodige materiaal voor het bouwen van de veranda.

  “Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
 • Fase 2: Veranda bouwen

  Wanneer het materiaal is besteld, starten de grondwerken. In het All Seasons atelier werken we het concept uit van uw veranda.

  Eens de verschillende verandaonderdelen klaar zijn, plaatsen we de onderbouw en houten draagstructuur. We werken het dak af. Indien gewenst monteren we een airconditioning systeem in de verandaruimte.

  Wanneer de veranda geplaatst is, zorgen we voor een perfecte afwerking. Gyproc, bezetten, elektriciteit, isoleren en vloeren. All Seasons levert totaalservice.

  “Exclusieve en persoonlijke realisaties”
 • Fase 3: Oplevering veranda

  Als de afwerking van de veranda volledig klaar is, kan de veranda ingericht worden. Vanaf nu geniet u volop van uw gloednieuwe veranda!

  Als tevreden klant ontvangen we graag uw getuigenis over Veranda’s All Seasons.

  Graag horen we hoe tevreden u bent over uw nieuwe All Seasons veranda!

  “All Seasons is een geregistreerd en genomineerd aannemer”