Factoren die de prijs van uw veranda beïnvloeden

Bij Veranda’s All Seasons stemmen we elk project af op uw wensen. Van de gekozen materialen voor het dak tot de afwerking van de ramen: we maken alles precies zoals u het wenst. Bij die aanpak op maat hoort natuurlijk ook een prijs op maat. Hieronder leest u welke factoren invloed uitoefenen op de prijzen van onze veranda’s.

Het dak

Het dak is bepalend voor de uitstraling én de lichtinval in de veranda. We maken een onderscheid tussen een volledig plat dak, zonder lichtstraat, met lichtstraat of een ander type dak.

Een dak met twee hellende zijden in de lichtstraat, met op de uiteinden spieramen- of een vierdelig zadeldak met vier hellende zijden in de lichtstraat behoort tot de mogelijkheden.

Vervolgens kunt u nog kiezen voor geknikte nok, een uitsprong of een kapel. Een oversteek kan ook net zoals een pergola naast de veranda. 

Bij Veranda’s All Seasons werken we uitsluitend met hoogkwalitatief glas voor het dak, dat bovendien aan alle isolatievoorwaarden voldoet. U heeft de keuze uit dubbele veiligheidsbeglazing (SUN 40/22 U1,0 of Sun 40/22 U0,6) beide met warm edge spacers en argon. Voor een pergola is er gelaagd glas met een harde, zonwerende coating.

Daarnaast zijn er ook tal van supplementen mogelijk, zoals een of meerdere dakpinnen, een vogelkam, anti-vogeldraad, ledspots in de liggers of in het plat dak, een of meerdere lichtpunten in de nok, een dimmer, airco, elektrische dakramen en een oxyvent verluchtingsrooster.

De raamtypes

Ook de ramen hebben een invloed op de kostprijs van een veranda. U hebt de keuze uit Avantis 70, de iets duurdere English Woodline of Ligna. Wil u graag een schuifraam? Dan bieden we twee opties: het type C125 (basis) en C160 (iets duurder).

Voor de ramen werken we uitsluitend met de hoogste glaskwaliteit. Voor de lager gelegen glaspartijen hebt u de keuze uit Isolide One en Isolide Sun 70/38 vierseizoenen. Het gaat in beide gevallen om veiligheidsbeglazing U 1,0 met warm edge spacers en argon. Ook een kruishouten raamverdeling in de spouw van het glas is mogelijk.

Hou er rekening mee dat beweegbare ramen, die u kunt openschuiven of in kipstand kunt plaatsen, duurder zijn dan vaste ramen.

Andere opties voor uw veranda

Voorts zijn mogelijk: een (dubbele) binnen- of buitendraaiende deur, (draai-)kip, schuiframen, verluchtingsroosters, vliegen(schuif)ramen en -deuren, een katten- of hondenluik, sandwichpanelen (met of zonder kader of rozassen) en sierpalen en -bogen.

Indien u dat wenst, voorzien we ook een terras in composiet met binnen- of buitenscreens of balustrades.

Voorbereiding en afwerking van uw veranda

Naast het plaatsen van de veranda zorgen we ook voor de voorbereiding en de afwerking. We breken uw bestaande veranda af indien gewenst, gieten fundering en betonplaat, installeren afvoeren voor regenwater, leggen van blauwe steen en metselen de nodige muren. Is uw nieuwe veranda bijna klaar?

Wij regelen het bezetwerk, de isolatie, chappe, vloeren en plinten. Wenst u een gyproc plafond? Ook dat is geen probleem. Wij werken alles af met een fix & finish voor een strak resultaat.

Uiteraard staat het u ook vrij om hiervoor samen te werken met uw eigen aannemer.

Hebt u een vraag over de kostprijs van uw veranda?

Neem contact met ons op.