Choix de matériaux

De toekomst van aluminium

Gezien het licht-gewicht en de veelzijdige verwerkingmogelijkheden heeft All Seasons gekozen voor aluminium. Extrusie gebeurt in België te Lichtervelde bij de firma RC System. Dit bedrijf heeft ook het aluminium voorzien in het huis van de Toekomst te Vilvoorde!

Het “Double Georgian Roof” van Victoriaanse oorsprong is voor 100 % eigen ontwikkeling. Vandaar ook het lichtverwerkend effect der dakdragers, die binnen de kern hun stabiliteit behalen en niet van uit de omtrek (meer omtrent dit onderwerp door uw adviseur).

Aluminium

Aluminium draagt

Aluminium is een sterke drager. Het metaal maakt – met relatief slanke profielen – grote overspanningen mogelijk. De door ons gebruikte profielen kunnen tevens onzichtbaar versterkt worden.

Aluminium is veilig

Geef inbrekers geen kans. Metaal is nu eenmaal steviger dan pvc of hout. Door gebruik te maken van ‘security’ sloten garanderen wij U een veilige woonveranda.

Aluminium is duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Aluminium blijft U trouw, jarenlang. Zon en wind geselen – jaar in, jaar uit – uw veranda, toch blijft uw aluminium woonveranda even mooi. Onderhoud is minimaal, U hoeft nooit meer te schilderen.

Aluminium kleurt uw veranda

Aluminium is te verkrijgen in vele kleuren. U kiest voor één kleur of voor twee kleuren, alles naar uw wens. Neem een kijkje op onze ralkaart om ze te ontdekken en begin reeds te kiezen.

Aluminium brengt meer zon in uw huis

Door gebruik te maken van ranke profielen, krijgt U meer glas.
Zodat U binnen van het buitengevoel kan profiteren.
Wij noemen dit: « Het ondersteboven binnenstebuiten gevoel ».