Veranda/Pergola

Wil u het hele jaar optimaal van uw tuin genieten? Met een veranda/pergola combineert u het beste van de zomer met het gezelligste van de winter: in de zomer zit u op een overdekt terras in de buitenlucht, in de winter kunt u vanuit uw warme veranda de winterse tuin aanschouwen.

Bij een veranda/pergola sluit de constructie van de veranda aan bij een pergola in dezelfde stijl. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld een overdekt terras wil laten aansluiten op uw eetkamer.

Deze woonuitbreiding kan worden uitgevoerd in verschillende stijlen: oranjerie, Victoriaanse stijl, lounge, landelijk,….

De profielen van de veranda bestaan uit aluminium. Dit heeft het voordeel onderhoudsvriendelijk te zijn en goed te isoleren.

U kunt voor de beglazing voor hoogrendementsglas kiezen om de ruimte extra te isoleren. Er is ook de mogelijkheid om zonwerend glas te kiezen voor het dak, zodat in de zomer de warmte wordt buitengehouden.

Past de veranda/pergola in de plannen voor uw woning? Contacteer ons om een afspraak te maken of breng een bezoekje aan onze showroom.