Leefkeuken

Leefkeukens zijn ontzettend populair. Vandaag de dag doet een keuken in veel huizen niet meer enkel dienst als een ruimte waar gekookt wordt, maar is het een ook een verlenging van de leefruimte.

Een leef- of woonkeuken is een gezellige ruimte waar plaats is om te koken, maar ook om rustig te zitten of te tafelen. Wil u uw keuken of woonkamer uitbreiden? Extra ruimte biedt u de mogelijkheid om te opteren voor een leefkeuken met een aangename, open kookruimte.

​Licht en groen in de keuken

In een leefkeuken-veranda beschikt u over een uitgebreide kookruimte. Door de glaspartijen hebt u meer licht in de keuken en kan u zelfs binnen van de pracht van uw tuin genieten. Op die manier straalt de keuken rust en gezelligheid uit.

Zon en warmte maken van de leefkeuken-veranda een aangename ruimte. Een plek waar het gezin samenkomt om (samen) te koken, te eten, te relaxen en gezellig samen te zijn.

Faciliteiten in een leefkeuken

​Veranda’s All Seasons realiseert uw leefkeuken-veranda volledig op uw maat en wensen. Een ontbijttafel, een kookeiland,…

All Seasons denkt met u mee en realiseert uw droom. Indien u dat wil, worden ook de laatste moderne technologische voorzieningen in de ruimte opgenomen: een televisie, muziek, wifi,… .

​Voorbeelden van leefkeukens

Download onze brochure en zie hoe uw leefkeuken-veranda er kan uitzien.

Ziet u liever met eigen ogen enkele voorbeelden? Breng een bezoek aan onze showroom. Onze vakmensen maken er een offerte op maat. Ook in onze realisaties kan je verschillende stijlen van keukens bekijken.