Leefveranda

Leefveranda 5

 

Een zithoek, plek om te eten, ontspanningsruimte of speelkamer: een leefveranda kan verschillende doelen hebben. Wat voor ruimte u ook wenst, Veranda’s All Seasons creëert voor u een leefruimte waar u volledig tot rust komt en waar u ook binnen kan genieten van de mooie groene omgeving rondom uw woonst.​

​Plat dak gecombineerd met glas

Een leefveranda bestaat niet enkel uit glas, in tegenstelling tot de vroegere veranda’s en orangerieën. Vaak werken we met een glazen lichtelement dat omringd wordt door een plat dak. Hierdoor kan de leefveranda perfect als een verlenging van de leefruimte gezien worden.

Woonruimte uitbreiden

Een leefveranda is de perfecte uitbreiding van uw woonruimte. Het is een ideale manier om meer licht in huis te creëren en tegelijk de oppervlakte van de leefruimte te vergroten. We plaatsen uw veranda zo dat uw volledige woonruimte als één geheel aanvoelt.

​Strakke, moderne of klassieke leefveranda

​De combinatie van een dak met een glazen lichtstraat creëert extra licht, meer ruimte en aangename temperaturen.
Strak, modern of klassiek? Aan u de keuze! Bekijk gerust ook eens onze aparte pagina over glazen veranda’s.

Een leefveranda bij u thuis?

Interesse in een leefveranda, of wil u graag wat verschillende stijlen van veranda’s bekijken? Download hiernaast onze brochure en bekijk verschillende realisaties en mogelijkheden van leefveranda’s.
Ook in onze showroom kan u verschillende verandamodellen bekijken. We geven u graag meer informatie en advies over de leefveranda.