Moderne veranda’s

Gestileerde en bewust moderne accenten zijn dé eigenschappen van de moderne design veranda. Een modern ontwerp dat siert door zijn eenvoud kenmerkt dit verandatype.

Recent ontwikkelde technologie en werkwijzen maken de realisatie van volledig transparante veranda’s met een quasi onzichtbare structuur mogelijk. Deze innovatietechnieken maken dat de design veranda ontzettend veel realisatiemogelijkheden kent.

Hierdoor staat het interieur in rechtstreekse verbinding met de openheid van de omgeving rond de woning.

Aluminium is het ideale materiaal voor het bouwen van een design veranda.  Aluminium biedt vele mogelijkheden op vlak van afwerking en vormgeving. Het maakt de strakke vormgeving van de design veranda mogelijk.


Evolution: dé moderne veranda

Innovatie komt tot uiting in de moderne veranda van All Seasons: de Evolution.

Licht, ruimte, strakke lijnen en vierkante vormen kenmerken deze moderne veranda. De ‘Evolution’ veranda heeft een jonge en frisse look.

Het moderne en strakke ontwerp sluit naadloos aan bij de huidige moderne architectuur van woningen. Eigentijdse verfijning en strak design zijn kenmerken van een modern veranda ontwerp.

Het gebruik van rechte lijnen en grote ramen zorgt voor het optisch vergroten van de leefruimte. Hoge ramen zijn ideaal, ze halen als het ware de groene omgeving rondom de woning naar binnen. U geniet elk seizoen en bij elke zonnestand van de zon.

Een zithoek, ontspanningsruimte of uitbreiding van de keuken? Voor de moderne veranda zijn ontelbare stijlen en verschillende opties mogelijk.
Is de moderne veranda de perfecte veranda voor uw type woning?

Bezoek onze showroom of maak een afspraak met onze professionals. Zij helpen u bij het ontwerpen van een design veranda die perfect bij uw woning past.