Orangerie

De oranjerie is een sierlijke veranda in Engelse cottage-stijl. Het model past perfect bij een majestueuze woning. De orangerie is tegelijk hedendaags, klassiek en landelijk.

Dit type veranda wordt gekenmerkt door elegante lijnen, sierelementen en een warme uitstraling. Het dak, dat volledig uit glas bestaat, heeft geeft een majestueuze indruk.

Nog een typisch kenmerk van de oranjerie zijn de speelse onderverdelingen van de glaspartijen. De ramen hebben een Engelse kruishoutverdeling. Dat maakt gordijnen overbodig doordat het een mooie doorkijk creëert.

Het raamwerk bestaat uit ‘English Woodline’-profielen. Ze bieden het beste van twee werelden: ze zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze kleurvast, onderhoudsvriendelijk en beter geïsoleerd zijn. De stijl is echter die van tropisch hardhout, dat typisch is voor Engelse cottages. Design en gebruiksgemak worden dus gecombineerd.

Is de oranjerie de perfecte veranda voor uw type woning? Contacteer ons om een afspraak te maken of breng een bezoekje aan onze showroom.